Nabava

Optimizirajte nabavni proces: skrajšajte dobavne roke, izboljšajte zaloge in zagotovite kakovost izdelkov ter storitev.

Vpogled

Pridobite vpogled v količino materiala, ki ga je potrebno naročiti glede na trenutno zalogo, potrjena naročila kupcev in oddana naročila dobaviteljem.

Nadzor

Nadzorujte odstopanja pri procesu dobave (želeni datum dobave v primerjavi s potrjenimi roki dobave in dejanskimi roki dobave) in vpeljite sistem samodejnega opozarjanja na stanje minimalnih in maksimalnih zalog.

Avtomatizem

Skrajšajte čas, ki se porabi za administracijo dokumentacije, ki spremlja naročen material (A-testi, validacijska dokumentacija).

Sistematičnost

Vpeljite sistem sistematične kategorizacije dobaviteljev, s pomočjo katere boste naročanje materialov pospešili oz. avtomatizirali.

Sledljivost

S Tom PIT.connected boste vpeljali interne serijske oznake za sledljivost vhodnega materiala izdelkov po več prevzemih istega naročila (serije) dobavitelja.

Standardiziranost

Optimizirajte in standardizirajte postopek dobavnega procesa nabave materiala.

Učinkovitost

Zmanjšajte nepotrebno kopičenje informacij, ki lahko vodijo do napak in avtomatsko pošljite sporočilo dobaviteljem brez vmesnih motečih faktorjev.

Povezana digitalizacija

Za čim boljšo pripravo na digitalno preobrazbo povežite nabavo z nekaterimi drugimi digitalnimi vsebinami.

Omogočite samodejno (delno) zapiranje dokumentov naročil dobaviteljem glede na dejanski prevzem brez prenosa papirnate dokumentacije, telefonskih klicev, elektronskih sporočil in podobno.

Omogočite vpogled v material na zalogi za namen optimiziranja zalog v prihodnosti

Vpeljite JiT okolja s samodejnim naročanjem materialnih potreb za proizvodnjo.

Omogočite izvajanje vhodne kontrole materiala z namenom hitre sprožitve reklamacijskih postopkov in zagotovite 100% kvaliteto pri vstopu v proizvodni proces.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog