Priporočite Tom PIT

Priporočite Tom PIT svojim poslovnim partnerjem in pridobite vavčer v vrednosti 1140 €!
Tom PIT vavčerje lahko unovčite za katerokoli Tom PIT.connected storitev!
Poznate rek “dober glas seže v deveto vas”? In ker temu načelu sledimo tudi pri Tom PIT smo se odločili, da tistim, ki že sodelujete z našo vizijo, ponudimo priložnost, da dober glas o nas širite tudi naprej. In od tega nekaj (pri)dobite.
Kaj boste imeli od tega Vi?

Ker vemo, da tudi recipročnost nekaj šteje, Vam ponujamo vavčer v vrednosti 6-mesečne Tom PIT naročnine, kar znese 1140 €. To pomeni, da boste s tem, ko boste nekoga priporočili (in bo ta z nami pogodbo tudi dejansko sklenil), privarčevali kar 1140 €!

Kaj bo torej imel od tega Vaš poslovni partner?

Si ne želite, da bi tudi vaš poslovni partner preoblikoval poslovanje svojega podjetja tako, da bi mu prinašalo čim večjo konkurenčno prednost? In imel od sodelovanja s Tom PIT veliko korist? Kot verjetno veste (in ste to občutili tudi na lastni koži), je vpeljava digitalne preobrazbe z nami neverjetno hitra, enostavna in učinkovita. In ker smo z naskokom najkonkurenčnejši ponudnik digitalne preobrazbe na trgu, si želimo, da bi se glas o nas razširil … daleč naokoli. In pri tem nam lahko pomagate tudi in predvsem VI.

Poleg tega pa bo tudi poslovni partner, ki ste ga priporočili, prejel vavčer v vrednosti 6-mesečne Tom PIT naročnine.

Super, kajne?