Tehnologija

Inovativna tehnologija, ki poganja vašo celotno digitalno preobrazbo.
Ena izmed glavnih sestavin digitalne preobrazbe je tehnologija.

Celovitost

Tom PIT.connected zagotavlja vse, kar boste za digitalno preobrazbo potrebovali. Povezovanje na naprave, zajem, obdelava, shranjevanje, analiza, distribucija in vizualizacija podatkov, poročila, IoT, BigData in vsi ostali aspekti, ki so potrebni pri digitalni preobrazbi, so na voljo v Tom PIT.connected.

Razvojno okolje

Vse digitalne vsebine, bodisi pred pripravljene, bodisi tiste, specifične za vaše poslovno okolje, so zgrajene z razvojnim okoljem Tom PIT. Razvojno okolje zagotavlja najvišjo stopnjo produktivnosti, saj ponuja inovativno implementacijo digitalnih vsebin, ki dramatično skrajšujejo razvojne cikle.

Več o Tom PIT razvojnem okolju.

Izvajalno okolje

Digitalne vsebine morajo nekje teči. V ta namen Tom PIT zagotavlja celovito izvajalno okolje, kjer se digitalne vsebine združijo v celoto in delujejo kot homogena struktura.

Več o Tom PIT izvajalnem okolju.

Mikrostoritve

Tom PIT.connected je zgrajen na osnovi mikrostoritvene arhitekture. Mikrostoritve omogočajo poljubno sestavljanje digitalnih vsebin, vključno s tistimi, ki bodo razvite samo za vas.

Verzioniranje

Sofisticiran sistem verzioniranja omogoča prilagajanje digitalnih vsebin in kasnejše združevanje brez prevelike drame. Spremembe, ki jih boste naredili samo zase, boste enostavno združili z novimi funkcijami, ki jih bodo implementirali drugi.

Avtomatično posodabljanje

Popolnoma avtomatizirana infrastruktura posodabljanja in interaktivne integracije (CI&CD) omogoča, da z enim samim klikom prenašate dele digitalnih vsebin ali pa kar celotne slike med posameznimi okolji. Razvojna, testna in produkcijska okolja se posodabljajo kar iz Tom PIT.connected portala.

Inversion of Control

Razširljivost obstoječih digitalnih vsebin dosegamo s tako imenovano IoC oziroma Inversion of Control tehnologijo. Na ta način lahko posamezne funkcije digitalnih vsebin širimo in tako zagotavljamo zelo visoko stopnjo fleksibilnosti.

Dependency Injection

S tehnologijo odvisnosti Tom PIT.connected omogoča spreminjanje poljubnega dela digitalnih vsebin, brez da bi digitalne vsebine dejansko spreminjali. Se sliši čudno, kajne? Ampak ravno omenjena tehnologija, ki smo jo razvili, postavlja tehnologijo Tom PIT.connected v svoj razred, saj so digitalne vsebine Tom PIT brezkompromisno fleksibilne.

Data Framework

Tom PIT.connected ima vgrajeno celovito ogrodje za tako imenovani ORM oziroma Entity Framework, ki skrbi za podatkovni nivo skozi celoten življenjski cikel, in sicer od implementacije, nameščanja ter rabe do vzdrževanja.

UI Framework

Tom PIT.connected je inovativna tehnološka infrastruktura, ki sledi vsem sodobnim tehnološkim usmeritvam. Podobno kot Angular, React ali Vue, ponuja tudi Tom PIT.connected svoje ogrodje za predstavitveni nivo.

Security Framework

Varnost je v digitalizaciji kompleksna tema, ki obravnava mnogo aspektov. Obvladovanje varnosti je tako ena izmed najpomembnejših nalog, ki jih mora digitalna preobrazba opraviti. Tom PIT.connected varnost obravnava na enoten način in jo upravlja skozi centralizirano nadzorno točko, kar zmanjšuje tveganja in poenostavlja vzdrževanje.

Configuration Framework

Pri Tom PIT se ne gremo prevelike konfiguracije, saj imamo v ta namen razvojno okolje. Ne verjamemo v konfiguracijo in konfiguracijo za konfiguracijo ter v konfiguracijo, ki se vleče skozi tedne in mesece, kjer na koncu pridemo do zaključka, da nekaj ne moremo skonfigurirati, ker sistem za to pač nima podpore.

Kljub vsemu obravnavamo nastavitve na unificiran način, skozi celotno digitalizacijo, varno in nadzorovano.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog