To je Tom PIT

Smo specialisti za digitalno preobrazbo.
Inovativni arhitekti, ninja programerji, obsedeni poslovneži, sofisticirani analitiki.

Podjetjem pomagamo pri tem, da znižajo stroške proizvodnje in/ali poslovanja, kar pomeni, da z istimi viri ustvarjajo več in da poslovne procese skrajšajo oz. poenostavijo.

Rezultat, ki ga pri tem dosegajo, je konstantna visoka kakovost vseh izdelkov in storitev.

Kaj nas dela drugačne?

Pri Tom PIT gledamo na digitalno preobrazbo celostno. To pomeni, da se ukvarjamo s tehnologijo in digitalnimi vsebinami, imamo svoj podatkovni center in nudimo celotno paleto ekspertnih znanj. Omenjeno, skupaj z digitalnimi storitvami, ki jih prav tako nudimo, našim strankam zagotavlja, da z enim samim partnerjem obravnavajo digitalno preobrazbo skozi celoten življenjski cikel, od zasnove, implementacije, rabe do vzdrževanja.


Smo edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.


Nismo integratorji tujih izdelkov, ampak ponosni avtorji lastne tehnologije in digitalnih vsebin. Smo gospodarji na svojem dvorišču, samozadostni in neodvisni od kateregakoli zunanjega ponudnika.


Pri nas ne ubiramo bližnjic. Vse razvijemo sami. Zato vam kot edini ponudnik na tržišču lahko zagotovimo 100% prilagajanje vašim zahtevam in potrebam. Na nikogar se ne izgovarjamo, na nikogar nam ni potrebno čakati, celoten software je v naših in vaših rokah.

Zakaj bi poslovali z nami?

Na zgoraj omenjeno smo postavili zelo preprost in sodoben poslovni model, ki govori takole: vsi digitalni izdelki Tom PIT so brezplačni in odprtokodni, torej jih naše stranke lahko neomejeno uporabljajo (in, v kolikor želijo, tudi spreminjajo). Na izdelke dajemo tudi doživljenjsko garancijo. Torej, nobenih licenc temu in onemu, pa omejevanja uporabnikov, vzdrževalnih pogodb in rezanja funkcij.

Odprtokodni poslovni model pomeni tudi, da lahko vsebine, ki jih razvijemo za druge stranke, uporabljate tudi vi. Temu pri nas pravimo poslovni ekosistem, v katerega zanemarljivo malo vlagate, pridobite pa vsak mesec nove in nove vsebine. Uporabite tiste, ki jih potrebujete, seveda.

Super, a ne?

Od česa potem živimo, se sprašujete?

Naše delo ni zastonj. V procesu digitalne preobrazbe boste potrebovali ekspertna znanja, ki jih lahko najamete pri nas.

Vendar pozor, ne delamo rešitev na ključ. Več kot 20 letne izkušnje so nas pripeljale do zaključka, da so rešitve na ključ goljufija. Za stranko ali pa za izvajalca. Nekdo vedno »potegne kratko«. Ali stranka ne dobi tistega, kar želi, saj je izvajalec predviden budget že porabil, ali pa mora izvajalec delati v nedogled, ker stranka zahteva vedno nove in nove funkcije, ki bi »morale biti v ceni«, saj drugače sistem za njih ni uporaben. Takšni projekti niso nikoli uspešni in s strankami, ki vztrajajo pri takšnem poslovnem modelu, ne sodelujemo.

Pri Tom PIT imamo transparenten poslovni model, plačate toliko, kot potrebujete, po dejansko opravljenih urah. Zagotovimo vrhunske strokovnjake, tudi takšne z 20 in več letnimi izkušnjami, kar pomeni, da za opravljene storitve dobite izdelek, ne polizdelek.

Poslanstvo

Digitalna preobrazba je tek na dolge proge. Je unikaten izdelek vašega poslovnega okolja in se pravzaprav nikoli ne konča. S Tom PIT pridobite natanko takšnega partnerja, celovitega in takšnega, ki vam zagotavlja dolgoročno sodelovanje, v vseh fazah digitalne preobrazbe in vseh aspektih.

Našim strankam omogočimo, da ostanejo osredotočeni na svoj posel, tudi v procesu digitalne preobrazbe.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog