Razvojno okolje

Razvoj digitalnih vsebin brez prevajanja programske kode, nameščanja, posodabljanja, ponovnih zagonov. S samodejnim shranjevanjem. In vse skupaj kar iz brskalnika.
Pripravite se na nekaj povsem novega.

Tom PIT.connected ima vgrajeno inovativno razvojno okolje, ki omogoča najučinkovitejšo implementacijo digitalnih vsebin, brez da bi se implementatorjem bilo potrebno ukvarjati s procesom uvajanja sprememb. Implementatorji pišejo programsko kodo, za vse ostalo poskrbi Tom PIT.

IDE

Osrednja figura razvojnega okolja je tako imenovani IDE (Integrated development environment). Gre za visoko zmogljivo, 100% spletno okolje, ki vključuje vse potrebne elemente za učinkovito implementacijo digitalnih vsebin.

Celovitost

Razvojno okolje omogoča implementacijo vseh aspektov digitalizacije; podatkovnega nivoja, poslovne logike in predstavitvenega nivoja.

Urejevalniki

Tom PIT.connected podpira urejevalnike za mnoge oblike besedil, od programske kode, oblikovanja, podatkovnih entitet do večjezičnosti.

Inteligenca

Kontekstualna pomoč omogoča hitro povezovanje komponent in atributov, s čimer Tom PIT prekaša vsa konkurenčna razvojna okolja na tržiču.

Live syntax check

Tom PIT je eno redkih spletnih razvojnih okolij, ki podpira napredne tehnike, kot so Intellisense in Code Completion za strežniško programsko kodo. Še več, za vso strežniško programsko kodo je na voljo sintaktično preverjanje v realnem času, kar bistveno pripomore k učinkovitosti implementacije.

Analiza programske kode

Tom PIT ima vgrajene inteligentne analizatorje programske kode, ki implementatorja v realnem času opozarjajo na morebitne težave pri njenem izvajanju.

Avtomatično prevajanje in posodabljanje

Spremenjena programska koda se avtomatično distribuira po celotnem okolju, na vseh instancah in strežnikih, brez da bi implementator za to sploh vedel. Spremembe se nato uveljavijo brez ponovnih zagonov in čakanja, s čimer Tom PIT razvojno okolje dosega najvišjo stopnjo učinkovitosti na tržišču.

Podatkovni model

Sheme podatkovnih baz, njihovo nameščanje in posodabljanje so nekaj, za kar implementatorjem ni potrebno skrbeti. Implementator se osredotoča na programsko kodo, medtem ko za infrastrukturne procese poskrbi Tom PIT.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog