Izjemna

digitalna izkušnja

Doživite konsistentno digitalno izkušnjo skozi celotno digitalizacijo, na vseh napravah in za vse uporabnike.
Tom PIT.connected predstavlja vrhunsko digitalno izkušnjo, ki je dodelana do najmanjše podrobnosti.

Podrobnosti

Pri Tom PIT posvečamo pozornost prav vsaki najmanjši podrobnosti. Skrbno načrtovani vzorci se ponavljajo skozi celotno digitalizacijo in platforma Tom PIT.connected uporabnikom hitro postane intuitivna.

Učne krivulje so tako krajše, uporabniki pozitivno sprejemajo digitalne vsebine in digitalizacijo dojemajo kot pravega asistenta pri opravljanju delovnih procesov.

Atraktivnost

Tom PIT.connected predstavlja atraktivno digitalno izkušnjo, ne glede na vrsto digitalnih vsebin; bodisi v proizvodnih okoljih, na terenu ali v pisarniških procesih.

Uporabniki dojemamo digitalizacijo z očmi, podobno kot to velja za oblačila in avtomobile. V človeški naravi je namreč, da imamo raje lepše in atraktivnejše stvari – enako velja tudi za digitalizacijo.

Preprostost

Digitalna izkušnja temelji na preprostih uporabniških vmesnikih, kjer se uporabniki hitro osredotočajo na bistvene informacije. Sledili smo pravilu manj je več in tisoče uporabnikov se s tem vsakodnevno strinja.

Minimalizem

Minimalističen dizajn daje uporabnikom občutek lahkotnosti in nadzora. Uporabniki se tako digitalnih vsebin ne bojijo uporabljati ampak ravno nasprotno: digitalne vsebine jim dajejo občutek udobja in sproščenosti.

Odtenki

Pustite uporabnikom, da sami odločijo, kakšni odtenki so jim ljubši. Svetla, temna, dinamična ali katerakoli druga poljubna shema lahko uporabnikom digitalno izkušnjo popolnoma približa njihovemu okusu.

Enotnost

Tom PIT.connected je en sistem, z eno digitalno izkušnjo. En uporabniški račun, ena prijava, eno vzdrževanje, ena raba. Spoštujte svoje uporabnike in jim omogočite, da pri svojem delu uporabljajo samo en, konsistenten sistem.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog