Inteligentno podjetje

Pretvorite podatke v uporabne informacije in bodite pametnejši od konkurence.
S Tom PIT.connected boste vaše poslovno okolje preobrazili v inteligentno podjetje, ki bo agilno, učinkovitejše in bolj dobičkonosno.

Kaj je inteligentno podjetje?

Povezana digitalizacija vodi do digitalnih delovnih mest, ki predstavljajo osnovo inteligentnega podjetja.

Inteligentno podjetje s pomočjo napredne tehnologije množice podatkov spreminja v uporabne informacije in se na ta način hitro prilagaja spremembam tako znotraj podjetja, kot tudi v odnosu do strank, dobaviteljev, partnerjev ter vseh ostalih deležnikov. Delovno okolje je agilno in visoko motivirano, pretok informacij sproščen in takšna poslovna okolja z istimi viri ustvarjajo več, kar pomeni, da so konkurenčnejša in tržni potencial izkoriščajo bolje in hitreje od svojih tekmecev.

Tom PIT.connected predstavlja ogrodje inteligentnega podjetja in z napredno tehnologijo omogoča bliskovit preskok od podatkov do informacij. Pridobljene informacije nato distribuira preko povezanih digitalnih vsebin, ki si zatem na različne načine pomagajo pri doseganju različnih ciljev, in sicer od boljšega razumevanja kupcev, zaznavanja novih tržnih priložnosti, optimizacije poslovnih procesov do mnogih drugih.

Tehnologija

Vpeljite celovito tehnologijo, ki obravnava digitalizacijo skozi celoten življenjski cikel.

Več
Najpopolnejši ERP na planetu

Brezkompromisno prilagodljive predpripravljene digitalne vsebine za vse ključne procese vašega poslovanja.

Več
Trajnostna digitalizacija

Tom PIT.connected vam bo omogočil trajnostno digitalizacijo, ki bo spodbudila, da se na spremembe odzivate hitreje od tekmecev.

Več
Digitalne storitve

Pri uspešni digitalni preobrazbi boste potrebovali nadzor nad napravami, obveščanje, tiskanje, analitiko uporabnikov in še mnogo več.

Več
Optimizacija procesov

S trajnostno optimizacijo procesov boste, v kombinaciji z inovativno tehnologijo, z istimi viri ustvarjali več, zagotovili rast in postali bolj dobičkonosno podjetje.

Oblačna infrastruktura

Poenostavite infrastrukturo z zmogljivim in visoko skalabilnim podatkovnim centrom, ki vam zagotavlja varnost in dostopnost vaših podatkov.

Več

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog