Izvajalno Okolje

Zamislite si, da poganjate vse digitalne vsebine znotraj enotnega izvajalnega okolja, ki ga upravljate centralizirano.
Spoznajte Tom PIT izvajalno okolje.

Zajem, obdelava, shranjevanje, analiza, distribucija in vizualizacija podatkov. Varnost, konfiguracija, iskalnik, IoT, REST povezovanje in mnogo drugih aspektov. Vse pod eno streho. Standardizirano in konsistentno. Povezano in varno.

Izvajalno okolje Tom PIT je nadzorovano okolje, ki poganja digitalne vsebine in ga sestavlja množica visoko skalabilnih točk (endpoints), povezanih v celoto, pri čemer vsaka točka obravnava določen segment digitalizacije.

Sistemske funkcije

Prijava, uporabniški računi, pravice, večjezičnost, nastavitve, sledenje spremembam in še več sto drugih sistemskih funkcij skrbi za to, da je digitalizacija konsistentna in se implementatorji, namesto borbe s kompleksnimi tehnološkimi izzivi, ukvarjajo z reševanjem vsebinskih problemov.

Aplikacije

Aplikacije predstavljajo interaktivne digitalne vsebine, do katerih lahko uporabniki dostopajo iz katerekoli naprave, brez da bi morali karkoli nameščati. Digitalne vsebine se avtomatično prilagajajo ločljivosti uporabniške naprave, kar pomeni, da bodo lahko vaši uporabniki, če boste tako želeli, uporabljali kar svoje mobilne naprave.

Obdelava podatkov

Tom PIT predstavlja visoko skalabilno, porazdeljeno in asinhrono okolje za obdelovanje podatkov. Periodična opravila, distribuirani dogodki, zaporedne in vzporedne čakalne vrste ter mnoge druge tehnike obdelovanja podatkov omogočajo reševanje kakršnihkoli izzivov pri digitalizaciji.

IoT

Dvosmerna komunikacija v realnem času omogoča povezovanje s katerokoli napravo oziroma senzorjem brez fizičnih povezav med uporabnikom in ciljem.

Upravljanje z napravami je tako mogoče od koderkoli, visoko zmogljiva IoT infrastruktura pa omogoča obveščanje več sto tisoč odjemalcev v realnem času.

BigData

Visoko skalabilen sistem shranjevanja podatkov, ki je neodvisen od podatkovnega vira, omogoča shranjevanje milijonov zapisov vsako minuto in zagotavlja konstanten dostop do podatkov ne glede na njihovo količino. Tom PIT BigData je eden najzmogljivejših sistemov velikih količin podatkov na tržišču, saj omogoča bliskovit dostop do podatkov tudi v primerih, ko posamezne podatkovne strukture vsebujejo več milijard zapisov.

Iskalnik

Z naprednimi iskalnimi funkcijami boste imeli urejene podatke vedno na dosegu roke. Varnostno nadzorovani iskalni indeksi, približno iskanje, search-as-you-type in večjezična podpora so samo nekatere od funkcij, s katerimi boste do podatkov prihajali hitreje in učinkoviteje.

Distribucija

Večkanalna distribucija podatkov omogoča vašim uporabnikom vpeljavo digitalnih delovnih mest in približevanje kupcem ter tržišču. S standardnimi komunikacijskimi kanali, kot so elektronska in SMS sporočila, boste uporabnikom dostavljali personalizirane vsebine, z integracijo socialnih in poslovnih omrežij pa boste dosegali množico uporabnikov in tako odpirali nove tržne potenciale.

Povezovanje

Tom PIT.connected je celovita platforma za povezovanje z obstoječimi sistemi. REST, spletne storitve, MSMQ, WebSockets ali katerikoli drug protokol – s Tom PIT.connected boste povezave med sistemi implementirali centralizirano in varno.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog