Znanje

Celotno znanje vašega podjetja in zaposlenih na enem mestu. Dostopno kadarkoli in od kjerkoli.

Sprostite pretok informacij

Omogočite vašim zaposlenim in vsem drugim uporabnikom, ki so kakorkoli povezani z vašim podjetjem, da preko sodobnih komunikacijskih kanalov prihajajo do ključnih informacij enostavno in hitro.

Standardizacija

Zamudno iskanje dokumentacije za stroje, izdelke, delovna mesta, med zastoji, procesnimi kontrolami in operativnimi procesi, lahko dramatično vpliva na poslovne rezultate. S Tom PIT.connected boste vso dokumentacijo standardizirali in uporabnikom bo vedno na dosegu rok.

Multimedija

Izkoristite prednosti sodobne tehnologije in ponudite uporabnikom informacije s pomočjo različnih multimedijskih tehnologij. V besedila vključite grafike, videoposnetke, zvočne zapise, datoteke, skice ali kakršnokoli drugo obliko, ki uporabnikom pomaga pri njihovem delu.

Varnost

Zagotovite nadzorovan dostop do informacij na vseh nivojih v podjetju in tudi izven njega.

Dostopnost

Omogočite vašim strankam, da do ključnih informacij dostopajo samodejno in na ta način izboljšajte uporabniško izkušnjo ter njihovo splošno zadovoljstvo.

Večjezičnost

Omogočite uporabnikom, da do dokumentov, navodil, dokumentacije dostopajo v njim razumljivem jeziku in na ta način razširite potencialne stranke.

Obveščanje

Obvestite uporabnike o novih in spremenjenih vsebinah avtomatično in jim s tem kar se da hitro približajte novosti, brez da bi pri tem izgubljali dragocen čas.

Povezana digitalizacija

Za čim boljšo pripravo na digitalno preobrazbo povežite znanje z nekaterimi drugimi digitalnimi vsebinami.

Vključite digitalizirano dokumentacijo v proizvodne procese za posamezne faze proizvodnje in za različna delovna mesta.

Vpeljite voden način izvajanja dela preko tutorstva in ostale digitalne dokumentacije.

Omogočite dostopnost splošnih dokumentov za vse podjetje, od kjerkoli in kadarkoli. Zamenjajte oglasne deske s sodobnimi komunikacijskimi kanali.

Upravljajte z dokumentacijo za zagotavljanje kvalitete na enem mestu, brez potrebe po fizični distribuciji po posameznih delovnih mestih in strojih ter omogočite verzioniranje dokumentacije proizvodnih procesov za posamezne izdelke.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog