Dokumenti

Brezpapirno poslovanje. Brezpogojno. Skozi celotno podjetje.

Povezljivost

Dokumente med seboj povežite, jim sledite skozi različne poslovne procese ter tako omogočite boljši pretok informacij.

Nadzor

Vpeljite večji nadzor nad pregledom in izvajanjem celotne dokumentacije poslovnih procesov ter tako izboljšajte pregled nad stroškovno učinkovitostjo poslovanja. Zagotovite natančno sledljivost opravljenega dela.

Dostopnost

Zagotovite enostaven, učinkovit in hiter dostop do upravljanja z dokumenti ne glede na to, koliko dokumentov imate ter tako zvišajte produktivnost kadra.

Celovitost

Vzpostavite enoten sistem za upravljanje z dokumenti, do njega dostopajte s katerekoli naprave, kjerkoli in kadarkoli ter se tako znebite ogromnega digitalnega nereda.

Profitabilnost

Zmanjšajte odvisnost od papirnate dokumentacije in prihranite stroške tiskanja, vzdrževanja, hrambe in podobno.

Prilagodljivost

Poskrbite za nemoteno delovanje poslovnih procesov. Ko vaše podjetje raste in postaja vse bolj uspešno, se sčasoma poveča tudi število dokumentov, ki jih potrebujete za učinkovito poslovanje. Sistem brezpapirnega poslovanja zagotavlja enostavno prilagodljivost in vedno večje zmogljivosti za shranjevanje.

Varnost

S Tom PIT.connected bodo dokumenti zaščiteni z gesli in dostopni le s strani prave osebe/kadra.

Povezana digitalizacija

Za čim boljšo pripravo na digitalno preobrazbo povežite dokumente z nekaterimi drugimi digitalnimi vsebinami.

Omogočite enostavne vnose in učinkovito upravljanje kadrovske dokumentacije s področja prisotnosti/odsotnosti, potnih nalogov, personalnih map zaposlenih itd.

Povežite nabavne procese pod eno streho in prepolovite operativne stroške. Izdajajte naročilnice preko različnih kanalov, povezujte dokumentacijo s prejetimi in izdanimi računi ter tako optimizirajte skladiščno poslovanje.

Učinkovito upravljajte s prejetimi računi, datotekami in drugimi podatki. Optimizirajte proces priprave pogodb in vodenja sestankov (zapisnik sestanka, distribucija gradiva med sestankom, sklicevanje sestankov in podobno).

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog