Outsourcing

Ekspertna znanja. Vsa. Od A do Ž.
Vsa potrebna znanja za proces digitalne preobrazbe na enem mestu.
Digitalna preobrazba je trajnosten proces, ki zahteva mnogo različnih znanj. Verjemite, potrebovali jih boste.
"Digitalna preobrazba ne pomeni samo programiranje, ampak vključuje tudi človeške vire, ki s programsko opremo nimajo praktično nič skupnega. "

Vse na enem mestu

Tom PIT zagotavlja vsa potrebna znanja, ki jih boste v procesu digitalne preobrazbe potrebovali. Arhitekti, razvojniki, inženirji kakovosti, UI/UX designer-ji, izobraževanje, kibernetska varnost, povezovanje z napravami, omrežja, strežniki, skrbniki in podpora uporabnikom. Vse to so viri, ki se bodo v procesu digitalne preobrazbe slej kot prej pojavili in za vas je ključnega pomena to, da veste, kje jih najdete.

Toliko, kot jih potrebujete

Pri Tom PIT ne kompliciramo preveč z izračuni, koliko stane to, koliko stane tisto. Vire, ki jih najamete, plačate po opravljenih urah in to je tudi vse. Toliko, kot jih potrebujete, toliko plačate. Takrat, ko jih potrebujete, takrat jih najamete. Nobenih pavšalov in drobnega tiska. Pošteno, se strinjate?

Celoten življenjski cikel

Življenjski cikel digitalne preobrazbe je kompleksen proces, ki vključuje zasnovo, implementacijo, testiranje, dokumentiranje, izobraževanje, rabo, podporo in vzdrževanje. Pri Tom PIT poskrbimo za vse, tudi za to, da bodo vaši uporabniki digitalne vsebine dejansko sprejeli in jih z veseljem uporabljali.

Celovitost

Mnoge naše stranke so se odločile za popoln najem IT segmenta, kar pomeni, da v podjetju nimajo zaposlenih na področju IT, ampak celotno storitev najemajo pri Tom PIT. Če ste majhno ali srednje podjetje, je to vsekakor nekaj, o čemer velja razmisliti, saj boste bistveno znižali stroške IT in dosegali bistveno višjo dodano vrednost.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog