Postani del naše zgodbe

Visokotehnološko podjetje Tom PIT smo razvojno naravnana ekipa strokovnjakov, ki ponuja najsodobnejšo in najpopolnejšo platformo za digitalno preobrazbo podjetja Tom PIT.connected.
Inovativni arhitekti, ninja programerji, obsedeni poslovneži, sofisticirani analitiki.

Kdo smo

Smo edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavljamo digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

Svojo inovativnost in drugačnost vidimo v tem, da nismo integratorji tujih izdelkov, ampak ponosni avtorji lastne tehnologije in digitalnih vsebin, kar nenazadnje tudi pomeni, da smo povsem neodvisni od kateregakoli zunanjega ponudnika.

V večletnih izkušnjah delovanja nam je, tudi s pomočjo naše izvrstne ekipe, uspelo prodreti v številne industrijske panoge. Radi se pohvalimo, da nam zaupa že več kot 100 podjetij vseh velikosti in dejavnosti. Krka, Ljubljanske mlekarne, Energetika Ljubljana, Plastika Skaza, MPT in LIP Bled so le nekateri izmed njih.

Zaposlimo

Razvijalec/Razvijalka

Te zanima digitalna preobrazba in poznaš programske jezike C#, JavaScript in SQL?

Samostojni razvijalec/Samostojna razvijalka

Imaš izkušnje s programiranjem v programskih jezik C#, JavaScript in SQL in se navdušuješ nad digitalno preobrazbo?

Ni razpisanega delovnega mesta?

Če se v nobenem izmed razpisanih delovnih mest ne prepoznaš, pa vseeno čutiš, da bi naši ekipi prinesel/a dodano vrednost, oddaj svoj CV tukaj.

V naši ekipi bomo še posebej veseli osebe, ki:
  • je vedoželjna in si želi delati v hitro rastočem podjetju v IT panogi
  • je samoiniciativna, proaktivna in zanesljiva
  • rada deli in nadgrajuje svoje znanje
  • ima željo delati na super projektih na področju, ki postaja vedno bolj aktualno
  • je samostojna in pozitivno naravnana
  • je pripravljena na timsko delo in sledi načelu “več glav več ve”

Nudimo več, kot le zaposlitev

Pri Tom PIT-u neprestano strmimo k inovativnosti in rasti, saj je doseganje in preseganje ciljev zapisano v našem DNK-ju. Ne verjamemo v napake, ampak v priložnosti za izboljšave. Komuniciramo odkrito, delujemo kot ekipa in v vsakemu posamezniku prepoznamo potencial ter mu pomagamo osebnostno in karierno rasti.

Naša pisarna prekipeva od kreativnih idej, dobrih medosebnih odnosov in vedno večjih izzivov, ki pa jih z lahkoto premagujemo skupaj. Nismo zgolj sodelavci, ampak tudi dobri prijatelji.

Ker imamo visoke ambicije, ki nas tudi na trgu tako zelo odražajo, je pri nas vedno dovolj prostora za posameznike, ki so samoiniciativni in radovedni.

Te ženejo uspeh, pridobivanje novih znanj in super timsko delo, ki stremi k inovativnim projektom? Potem si pravi/a za nas!

Mentorstvo

Ker se zavedamo, da se boš k nam hitreje vklopil/a s pomočjo izkušenega mentorja, izvajamo mentorski program, ki ti bo lahko vsaj na začetku tvoje karierne poti v veliko oporo in pomoč. Mentor ti bo pomagal spoznati potek našega dela, razvijati svoje potenciale in povečevati svoje znanje.

Super ekipni duh

V Tom PIT-u cenimo timsko delo in medsebojno pomoč, saj sledimo načelu “če česa ne veš, vprašaj in sodelavec ti bo z veseljem priskočil na pomoč”. Misli združujemo ob skupnih malicah in ker verjamemo, da lahko le sproščeni odnosi v ekipi pripeljejo do vrhunskih rezultatov, se nekajkrat letno podružimo na zanimivih teambuldingih in zaključkih.

"Goodies"

V naših pisarnah boš vselej imel/a na voljo topel napitek, če pa te napade lakota, si lahko postrežeš s slanimi ali sladkimi prigrizki ter sadjem.

Super razgled

Super razgled iz pisarne v Celju, kjer si lahko oči spočiješ na lepotah Kamniško – Savinjskih Alp.

Pisarna v Celju ali Ljubljani

Ker vemo, da je vsakodnevna vožnja do službe lahko še kako utrujajoča, ti ponujamo možnost dela v pisarni v Celju ali Ljubljani – izbereš si tisto, ki ti je bližje.

Fleksibilen delovni čas

Ker zagovarjamo dobro ravnovesje med delom in prostim časom, ti ponujamo fleksibilen delovni čas. Pri tem nam je zgolj važno, da prideš v pisarno do 9.ure, urnik dela pa si lahko prilagodiš sam/a, glede na svoje želje in potrebe.

Pogodba za nedoločen čas

Že s prvim delovnim dnem boš v roke prejel/a pogodbo za nedoločen čas. Super, kajne?

Najsodobnejša oprema in tehnologija

V naših pisarnah ti ponujamo sodobno delovno okolje z najnovejšimi tehnologijami in orodji.

Nagrajevanje uspešnosti

Ker v Tom PIT-u cenimo nadobudne in proaktivne sodelavce, z veseljem nagradimo tiste, ki se pri svojem delu še posebej izkažejo.

Vedno smo na lovu za novimi talenti

Prijavi se, morda iščemo prav tebe!

Si začutil/a našo energijo in meniš, da si prava oseba za nas?

V Tom PIT-u cenimo strast in zavzetost do dela, radi imamo samoiniciativne, radovedne in pozitivno naravnane posameznike, zato smo vedno veseli novih obrazov, ki bi sooblikovali našo zgodbo in jo pripeljali do še boljših rezultatov.

Če se v nobenem izmed razpisanih delovnih mest nisi prepoznal/a, pa vseeno čutiš, da bi naši ekipi prinesel/a svež veter in dodano vrednost, oddaj svoje podatke in življenjepis v obrazcu spodaj. V kolikor bomo v tebi prepoznali potencial, te z veseljem povabimo na pogovor.