Industrija 4.0

IoT. BigData. Povezava na stroje. Pametna tovarna.
Vse pokrito
Tom PIT.connected prinaša industrijo 4.0 v vsak proizvodni proces in jo nadgrajuje s povezavami na vse ostale procese v podjetju.

Povezano

Ključno je, da so elementi Industrije 4.0 povezani z ostalimi procesi in da podatkom, ki jih Industrija 4.0 ustvarja, daste pomen. Z digitalnimi vsebinami Tom PIT boste Industrijo 4.0 avtomatično vključili v digitalno preobrazbo.

Celovito

Tom PIT.connected vključuje vse potrebne komponente za vpeljavo industrije 4.0. IoT infratruktura za komunikacijo z napravami in zajem podatkov, BigData za shranjevanje velikih količin podatkov, gonilniki za različne podatkovne vire in naprave, mehanizmi za najrazličnejšo obdelavo in analizo podatkov, infrastruktura za distribucijo in vizualizacijo podatkov, Tom PIT zagotavlja prav vse.

Dostopno

Industrija 4.0 je v Tom PIT.connected dostopna z vsake naprave, brez da bi uporabniki karkoli nameščali. Uporabniki lahko na tak način manipulirajo s stroji in napravami kar s svojih pametnih telefonov.

Avtomatizirano

Avtomatiziran zajem podatkov, avtomatična detekcija zastojev, vzorčenje in analiziranje ambientalnih parametrov ter industrijsko tiskanje – vse je popolnoma avtomatizirano.

Nadzorovano

S Tom PIT.connected digitalnimi storitvami, kot so Health monitoring, lahko nadzorujete delovanje strojev 24/7, z vgrajenim alarmiranjem in eskalacijo pa boste o nedelovanju in izpadih obveščeni praktično v realnem času. Na ta način boste skrajšali zastoje, znižali izmet in posledično ustvarjali več in bolje.

Več o Tom PIT Nadzoru delovanja

Varno

Vse povezave, tudi če gostite digitalizacijo v podatkovnem centru Tom PIT, so varne in potekajo preko SSL protokola.

Enostavno

Tom PIT za komunikacijo vedno zahteva samo HTTP protokol, kar pomeni, da v omrežju ni potrebno ničesar nastavljati in odpirati. Zadeve preprosto delujejo brez kakršnihkoli konfiguracij.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog