Logistika

Zagotovite, da bo izbrano blago v dogovorjenem času dostavljeno na pravo mesto. S čim nižjimi stroški in na dogovorjen način.

Avtomatizem

Vpeljite avtomatično tiskanje etiket in ostalih dokumentov ter avtomatsko razvrščajte naročila glede na zaloge in prioriteto. Minimizirajte možnost napak in dodatnih stroškov, ki bi lahko nastali zaradi ročnega vnosa podatkov.

Povezljivost

Povežite informacije o zalogah izdelkov med vsemi zaposlenimi in tako izboljšajte pretočnost procesov, izrabo časa in sam pretok blaga.

Nadzor

Omogočite enostaven nadzor nad pretokom blaga, sledenje zalog po različnih parametrih in spremljanje blaga od prejema naročila do njegove izpolnitve ter tako zmanjšajte stroške poslovanja.

Analiza

Analizirajte izkoriščenost kapacitet skladišča in izboljšajte natančnost stanja zalog po vseh lokacijah skladišča v realnem času.

Vpogled

Zaposlenim in strankam omogočite vpogled v posodobljene zaloge izdelkov ter v lokacijo in količino posameznih izdelkov v vsakem trenutku od kjerkoli in koderkoli.

Navigacija

Vzpostavite enostavnejšo prostorsko in orientacijsko navigacijo izdelkov ter tako olajšajte gibanje po skladišču.

Učinkovitost

Zagotovite enkraten vnos podatkov, brezpapirno poslovanje in hiter ter natančen zajem podatkov ter tako zmanjšajte napake pri sami obdelavi podatkov. Posledično boste dosegli višjo učinkovitost zaposlenih, saj se jim ne bo več potrebno zapomniti vsakega artikla oz. njegovega odlagalnega mesta.

Povezana digitalizacija

Za čim boljšo pripravo na digitalno preobrazbo povežite logistiko z nekaterimi drugimi digitalnimi vsebinami.

Zagotovite končno kontrolo izdelkov pred odpremo.

Izboljšajte planiranje proizvodnje, evidentirajte realizacijo proizvodnje, znižajte stroške proizvodnje in tako povečajte produktivnost.

Zagotovite avtomatično tiskanje nalepk in ostalih ključnih dokumentov ter vpeljite evidenco dokumentov vseh logističnih procesov na eno mesto.

Optimizirajte nabavno verigo in skrajšajte dobavne roke.

S pomočjo učinkovitega logističnega sistema dostopajte do točnih in v realnem času pridobljenih podatkov in tako zvišajte prodajne procese ter optimizirajte postopek obdelave prodajnih naročil.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog