Digitalna preobrazba

Vse vključeno.

Tom PIT.connected je najsodobnejša in najpopolnejša platforma za digitalno preobrazbo podjetja.
S Tom PIT vam bo digitalna preobrazba prinesla dodano vrednost v rekordnem času.

Digitalna preobrazba kot storitev

S Tom PIT boste celotno digitalno preobrazbo obravnavali kot storitev. To pomeni, da boste z enim samim partnerjem rešili vse izzive. Strojna oprema, infrastruktura, kibernetska varnost, povezovanje z napravami, programska oprema, ekspertna znanja, arhitektura, vizija, gostovanje, digitalne storitve – Tom PIT obravnava vsak sleherni aspekt digitalne preobrazbe.

Povezana digitalizacija

Tom PIT.connected zagotavlja povezano digitalizacijo, kar pomeni, da ne boste zapravljali denarja za povezovanje med sistemi.

Več o povezani digitalizaciji
Janez Jakopin
Ljubljanske mlekarne d.o.o., skrbnik MES
"Celovita in prilagodljiva platforma nam omogoča hitro uvajanje sprememb v procesih, brez velikih investicij in s kratkimi roki vpeljave. S Tom PIT obvladujemo celoten proizvodni proces, vključno s sledljivostjo materialov skozi proizvodni proces, spremljanjem učinkovitosti proizvodnih virov in zagotavljanjem izkazovanja regulativnih obveznosti. S tem smo se močno približali minimalnemu strošku proizvoda."

Celovitost

Vse, kar boste za digitalizacijo in digitalno preobrazbo potrebovali, omogoča Tom PIT.connected. S Tom PIT.connected boste rešili tehnološke izzive, vpeljali predpripravljene digitalne vsebine, jih prilagodili in dodali svoje.

Konsistentna digitalna izkušnja

Tom PIT.connected zagotavlja konsistentno digitalno izkušnjo skozi vse naprave in za vse uporabnike. S tem boste skrajšali učne krivulje, dvignili zadovoljstvo uporabnikov in znižali stroške vzdrževanja.

Več o izjemni digitalni izkušnji

Hitra vpeljava

Vpeljava digitalnih vsebin Tom PIT je neverjetno hitra. Pozabite na večmesečno vpeljevanje z neskončnimi sestankovanji – digitalne vsebine Tom PIT boste vpeljali praktično takoj, skozi čas pa jih boste nato prilagajali svojim potrebam.

Nizki stroški lastništva

Tom PIT.connected je z naskokom najkonkurenčnejši ponudnik na tržišču. Vsi digitalni izdelki so brezplačni, na vse izdelke dajemo doživljenjsko garancijo in za povrh so vsi digitalni izdelki še odprtokodni, kar pomeni, da jih lahko prilagaja prav vsak.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog