Računovodstvo

Poslovite se od tipičnih računovodskih napak in vpeljite natančen vpogled v vse računovodske procese ter do njih dostopajte kjerkoli in kadarkoli.

Vpogled

Z uporabo enotnega računovodskega sistema zagotovite natančen vpogled v poslovanje, prejete in izdane račune, odprte postavke, plačilne naloge itd. kjerkoli, kadarkoli in preko katerekoli naprave.

Avtomatizacija

S pomočje avtomatizacije bodo poslovni dogodki in celoten računovodski proces vselej ažurno knjiženi. Avtomatizirate lahko poročila o dobičku, izgubah, prodaji, račune strank, izračun plač, izdelavo plačilnih listov in podobno.

Nadzor

Dostopajte do pregleda opravljenega dela po več bazah podjetja, nadzorujte celotno poslovanje in neporavnane zneske katerekoli stranke ter spremljajte celotno zgodovino dokumenta in spremembo vsake transakcije.

Učinkovitost

Zmanjšajte delovne obremenitve s pomočjo hitrega zajemanja podatkov in samodejnega upravljanja pooblastil, minimizirajte možnost napak zaradi ročnega vnosa številk ali nepopolnega beleženja transakcij ter tako zvišajte produktivnost kadra.

Povezljivost

Ostanite povezani z računovodskimi procesi podjetja in do njih dostopajte v realnem času kadarkoli in s katerekoli naprave ali lokacije. Brez ozkih grl in zapravljanja časa.

Varnost

Ena največjih prednosti računovodske programske opreme je, da so vsi vaši finančni podatki varno zavarovani. Poleg tega so podatki in dokumenti tudi ves čas sinhronizirani, kar pomeni, da so v realnem času posodobljeni in sveži.

Varčnost

Ukvarjanje s papirji je zamudno in drago. Poslovite se od kupov papirnate dokumentacije in na ta način zmanjšajte tudi stroške, ki se porabijo pri tiskanju, obnavljanju računov, hrambi podatkov itd.

Povezana digitalizacija

Za čim boljšo pripravo na digitalno preobrazbo povežite računovodstvo z nekaterimi drugimi digitalnimi vsebinami.

Upravljajte z dokumenti s kateregakoli mesta kjerkoli in kadarkoli.

Izboljšajte prodajni process pomočjo natančnega vpogleda v celotno poslovanje. Dostopajte do podatkov o zalogah in tako spremljajte, kateri izdelki se najboljše prodajajo in kateri najslabše.

Optimizirajte stroške vzdrževanja naprav in ostalih sredstev.

Začnite z digitalno preobrazbo še danes

Zaupa nam več kot 100 podjetij vseh velikosti in panog